2011. október 22., szombat

A Party Drops visszatér!

Alig vártuk az őszi szezont: sötét, fülledt klubestek, a mélység zenéivel, sok techno-fan egy helyen, egy pult előtt. Hogy a sok jó zene is biztosítva legyen, a La Cuisine összeállt a Party Drops csapatával, hogy elhozzák a techno-szcéna két meghatározó figuráját: DORK és DEAN OLBRICHT setjeit a LA CUISINE 3 DJ-je foglalja keretbe. 
//Dean Olbricht: zajokkal kísérletezik, hangokat épít a minimal techno hangzásvilágában. Zörgő gyökerek, véletlenszerű visszhangok, néha akár töréshatáron ütő ütemekig. Jó néhány hangos buli után most az U26-ban. 
//Dork: a Frankhegy partik élő legendája, a Technokunst sorozat meghatározó arca. Igényes zenei válogatás a techno mélységeiből, páratlan DJ képességekkel. A ’90-es évek techno-érzése átvezetve mai, művészire emelt dübörgésbe. Ismét a La Cuisine vendégeként.
//La Cuisine: a négytagú francia-magyar DJ crew a minimal/ dub/ deep/ tribal techno világai között vándorol. Ezen az estén Jérôme Andrieux, Ezith Kiez és Fizikal válogatnak friss zenékből, szigorúan táncosra alapozva.

Ugorj le a Nyugatihoz, kövesd a sötét oldal rezgését a park mélyére!

Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=176127565805673

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése