2011. október 22., szombat

Akusztikus estek a Tündérgyárban

Szeptembertől a Tündérgyárban hétköznaponként akusztikus estekkel talákozhattok az eclecticartists szervezésében - jó idő esetén a kertben, rossz idő esetén a presszóban!


Smárton Trió - akusztik - a Tündérgyárban
A bevallottan a pop, a jazz, a rágógumi, a rock, a szörf, az űrbossa, a mese és a színtiszta zene között egyensúlyozó Smárton Trió 2003-ban alakult, amikor még a három srác a Liszt Ferenc Zeneakadémia jazz tanszakának padjait koptatta: Sütő Márton (gitár), Kovács Zoltán (bőgő) és G. Szabó Hunor (dob). M1

Idén az Mr2 rádió Akusztik című műsora alkalmával született meg a Smárton Trió akusztikus verziója, ezzel a megszólalással láthatjuk a zenekart október 13-án a Tündérgyárban.

(a belépés díjtalan)



Fekete Jenő és Barátai a Tündérgyárban
Fekete Jenő a magyar blues történetének megkerülhetetlen alakja, aki 1985-ben alapított zenekarával, a Palermo Boogie Ganggel túlzás nélkül a legtöbbet tette Magyarországon a boogie-woogie és a chicagói rhythm & blues (ezen blues-alműfaj vezető szólistája Sugar Blue is) megismertetéséért. 2000-től tagja lett a Frank Zappa emlékzenekarnak is.

Ezen az estén Fekete jenő partnere lesz Rabie Lili (ének), és Vojnits Attila (szájharmonika), színesítve és megfűszerezve a tradicionális dalok előadását. Attila ismert és elismert festőművészként a minőségi zene feltétlen elkötelezett híveként civilben a magyar Frank Zappa Emlékzenekar vezetője, amellyel letették névjegyüket a nemzetközi fesztiválokon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése