2012. június 15., péntek

Fran Palermo a tévében + lemezbemutató az Akváriumban

Az egykor 10 tagú Balkán - Világzenét játszó Fran Palermo zenekar január 31-én adott teltházas koncertet az A38 koncerttermében, az amerikai VIZA zenekar társaságában, amiről tévéfelvétel készült - ezt láthatjuk június 18-án éjjel, a Duna TV műsorán.

A zenekar vezetője Henri Gonzalez akkoriban döntött úgy, hogy saját számok írására koncentrál, ezek a zenék azonban már nem egyezthetőek össze a zenekar addigi munkásságával, felhagytak tehát a balkáni vonallal, és egy egészen más, akkor "Vagabond - Rock"-ként, mára Baroque Pop - Indie Folk - Rock zenekarként aposztrofált bandaként folytatják.

A váltás a zenekar összetételére is kihatott, így a Fran Palermo a március 2-i legutóbbi A38-as koncertjüket követően facebook oldalán már egy új felállást publikált, miszerint Sára (kürt), Hrisztosz (buzuki), és Dávid (Trombita) már nem szerepel a tagok közt, és egy új tagot üdvözölhetünk a zenekarban Kristóf (fuvola) személyében. A zenekar az akkori menedzsmentjével is szakított, és nekiállt elkészíteni első saját albumát Museum Of Clouds címmel. Az eredményről meggyőződhetünk június 29-én a budapesti Akvárium klubban.
Museum Of Clouds lemezbemutató koncert az Akváriumban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése